Fysiotherapie Huigen & Pruntel

Samenwerking met Maartje Rinket, diëtist en leefstijlcoach

Voor locatie Enschede hebben wij een super leuke samenwerking met Maartje Rinket, diëtist en leefstijlcoach. Hierdoor kunnen wij ook in Enschede de Gecombineerde Leefstijl Interventie aanbieden. Diëtistenpraktijk Rinket Voor Locatie Losser zijn de Gecombineerde Leefstijl Interventie groepen al van start gegaan. Diëtistenpraktijk eetbewust.nu

Ben jij ouder dan 18 jaar, heb je overgewicht en wil je graag je leefstijl veranderen? Wellicht is de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) iets voor jou! De Gecombineerde Leefstijlinterventie is een tweejarig programma waarbij je wordt begeleid door de diëtist/leefstijlcoach, de fysiotherapeut en de buurtsportcoach. Duurzaam verbeteren van je leefstijl staat centraal! Het eerste half jaar is intensief, daarna wordt er gekeken hoe je je leefstijl kan blijven volhouden.

Om in aanmerking te komen heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Voorwaarden waar je aan moet voldoen zijn:

– BMI van 25 – 30 en een verhoogd gezondheidsrisico zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten of slaapapneu

of:

– BMI van 30-40

Heb je interesse? Neem contact met ons op!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fysio Enschede - Huigen en Pruntel logo

Artikelen over fysiotherapie

Wij zijn een moderne, transparante en laagdrempelige praktijk gevestigd op het Roombeek in Enschede en in Losser, die continue in ontwikkeling is en inspeelt op actuele veranderingen in de zorg.

Dit vind je ook interessant