Fysiotherapie Huigen & Pruntel

Nieuwe ontwikkelingen

Fysiotherapie Huigen & Pruntel blijft innoveren

Afgelopen half jaar hebben wij niet alleen ons verzorgingsgebied vergroot door een vestiging te openen in Losser, ook in Enschede hebben wij de praktijk op een efficiënte manier verbouwd. Wij hebben het aantal behandelkamers van zes naar acht uitgebreid. Hierdoor konden wij uitbreiden met het aantal collega’s waardoor de praktijk ook meer specialisaties aan kan bieden. Verder is onze huisstijl doorgevoerd in de praktijk. 

Nieuwe behandelkamers

Er zijn in totaal twee extra behandelkamers gemaakt, waardoor het aantal op acht komt. De behandelkamers zijn fris, schoon en strak ingericht en zijn voorzien van een moderne behandelbank. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Bij Fysiotherapie Huigen & Pruntel streven wij ernaar dat u binnen 24 uur bij ons terecht kunt met uw klacht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat mensen snel geholpen kunnen worden waardoor er tijdig adequate zorg kan worden geboden. Ervaart u op dit moment lichamelijke klachten? Twijfel niet en maak vrijblijvend een afspraak bij Fysiotherapie Huigen & Pruntel.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fysio Enschede - Huigen en Pruntel logo

Artikelen over fysiotherapie

Wij zijn een moderne, transparante en laagdrempelige praktijk gevestigd op het Roombeek in Enschede en in Losser, die continue in ontwikkeling is en inspeelt op actuele veranderingen in de zorg.

Dit vind je ook interessant