Fysiotherapie Huigen & Pruntel

Hoe fysiotherapie helpt bij het herstellen van een sportblessure.

Sportfysiotherapie is een vorm van fysiotherapie, gericht op blessures, die ontstaan zijn tijdens of door het sporten. De klachten kunnen er voor zorgen, dat de prestaties van de sporter niet optimaal zijn of dat sporten zelfs helemaal niet meer mogelijk is. Belangrijk is om de oorzaak van de klachten te vinden.

Door een specifieke benadering van sportblessures volgens de meest recente ontwikkelingen is een optimale behandeling van sporters mogelijk. Doel van de behandeling is niet alleen het genezen van blessures, maar ook het begeleiden en adviseren van de sporter, zodat een snelle en verantwoorde sporthervatting mogelijk is.

De behandeling is ook gericht op het voorkomen van herhaling van dezelfde of andere blessures. Preventie is voor de sportfysiotherapeut heel belangrijk. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in alle sport gerelateerde klachten. Niet alleen bij het begeleiden van sportblessures, maar ook bij het voorkomen van blessures kunt u bij ons terecht.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fysio Enschede - Huigen en Pruntel logo

Artikelen over fysiotherapie

Wij zijn een moderne, transparante en laagdrempelige praktijk gevestigd op het Roombeek in Enschede en in Losser, die continue in ontwikkeling is en inspeelt op actuele veranderingen in de zorg.

Dit vind je ook interessant