Fysiotherapie Huigen & Pruntel

Manuele therapie bij FysioHP in Losser

Voor iedereen in Losser die manuele therapie nodig heeft is het altijd even zoeken naar een manueel therapeut die bij hem of haar past. FysioHP in Losser heeft een team gevuld met experts en specialisten op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie. Als echte ervaringsdeskundigen gaan zij met een persoonlijke aanpak doelgericht te werk om te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer klachtvrij bent!

Waar kan ik manuele therapie in Losser krijgen?

Bij FysioHP in Losser kun je gerust terecht voor manuele therapie. Wij behandelen talloze mensen in Losser en omstreken die manuele therapie nodig hebben. Daarbij zijn er genoeg mensen die ook nog van wat verder uit de omgeving naar Losser komen rijden om bij ons in behandeling te komen. Wij doen ons uiterste best om iedere sessie weer de beste ervaring voor onze klanten te kunnen voorzien en hebben verscheidene specialisten op het gebied van manuele therapie.

Is manuele therapie in Losser voor iedereen?

Ja, iedereen die pijnklachten heeft aan het (harde) bewegingssysteem is meer dan welkom om bij ons manuele therapie te krijgen. Wij gaan samen dan op zoek naar de oorzaak van de pijnklachten en zullen een zo effectief mogelijk behandelplan opstellen om een zo spoedig mogelijk herstel te verzorgen. Ongeacht jouw leeftijd of situatie, iedereen mag bij ons langskomen voor manuele therapie.

Manuele therapie Losser

Wat is manuele therapie precies?

Wanneer je voor manuele therapie bij onze praktijk in Losser langskomt ga je allereerst een intake-gesprek aan met een van onze manueel therapeuten. Deze gaan, samen met jou, kijken naar wat de klachten zijn, hoe deze zijn veroorzaakt, hoe lang je ze al hebt en hoe zwaar ze zijn. Op deze manier krijgt de manueel therapeut een helder beeld van de situatie en kan deze doelgericht een behandelplan opstellen die jou zo snel mogelijk weer op weg helpt naar een klachtenvrij bewegingssysteem.

Hoe ziet een behandeling van manuele therapie in Losser eruit?

Afhankelijk van verschillende factoren zoals de ernst van het probleem en jouw fysieke gesteldheid, wordt er dus een plan op maat gemaakt die past bij jouw klachten. De manueel therapeut gaat zorgvuldig kijken welke oefeningen, massages en bewegingen het beste zijn voor jou, zodat jij zo snel mogelijk weer jouw lichaam voor de volle 100% kan gebruiken zonder beperkt te worden door pijnklachten.

Hulp bij fysiotherapie oefening

Duidelijke uitleg en open communicatie. Ruimte voor mijn wensen. En eerlijke feedback over de aantal behandelingen. Ik ben vrij in mijn keuze wat ik kies. Zeer prettig.

Ervaring van patiënt

Waarom Huigen & Pruntel?

Wat maakt manuele therapie anders dan gewone fysiotherapie?

‘Gewone’ fysiotherapie focust zich vooral op de zachtere delen van het lichaam. Denk hierbij dan dus aan spieren en pezen. Soms ligt het probleem van een patiënt alleen niet in deze delen van het lichaam. Soms ligt het juist aan de botten, gewrichten of banden die overbelast zijn of wellicht niet helemaal goed zitten. 

Hier komt de manueel therapeut in het plaatje. Deze is gespecialiseerd op het gebied van de hardere onderdelen van ons lichaam, en weet precies hoe die deze dan rechtzetten en behandelen om zo de veroorzaakte pijnklachten te verlichten of te genezen.